Kostbaar vs. Koopje: een ZigZag look-a-like voor een prikkie

Een mooie look-a-like voor liefhebbers van de bekende ZigZag bijzettafel: meet Diabolo. Deze bijzettafel is geïnspireerd op de klassieker van Pols Potten, maar net iets vriendelijker geprijsd. Voor slechts vier tientjes haal je ‘m in huis.

Een ode aan de bijzettafel - want weinig meubels zijn zo multifunctioneel als deze. Zet er een plant op of je favorieten boeken. Gebruik ‘m met een toffe tafellamp in dat donkere hoekje. Als nachtkastje aast je bed. In de badkamer. Voor je post of je sleutels in de hal - kortom: verzin het. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op.

Pols Potten replica

Bijzettafel Diabolo is geïnspireerd op de ZigZag van Pols Potten. Leverbaar in verschillende kleuren - net als het origineel - en momenteel in de aanbieding voor vier tientjes. De besparing ten opzichte van de kostbare variant: ruim €300. Bijzettafel Diabolo scoor je hier in de kleuren wit, trendkleur lila of groen.

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Houtkachel kopen? Alles over stoken, onderhoud en schoonmaken

Volgende
Volgende

Kleur van het jaar 2025: dit is True Joy van Flexa